31 januari


Sedan 1998 har jag använt gunilla.rohlin@home.se som mottagaradress till min mail. Det har varit praktiskt eftersom jag bytt internetleverantör ett antal gånger och då inte behövt adressändra. De senaste månaderna verkar det som om @home tappat greppet. Det väller in skräpmail och vissa av mina egna mail tycks försvinna eller fastna någonstans. Vi får se var detta slutar. Jag behåller adressen men använder gunilla@billdoc.se som mottagaradress i stället.

Lördag morgon.
Jag vaknade som vanligt tidigt (kring 5-6-tiden). Den nygamla sängen är jätteskön så det beror inte på den. Jag tror mer och mer på att det har att göra med min värk och mina leder. Jag låg länge kvar i sängen, reikade och rörde mig försiktigt så att kroppen mjukades upp. Denna morgonritual känns mycket positiv och upprepas nästan varje dag. Det är ett bra sätt att börja dagen.

Veckan har varit bra! Mats sa att jag lyste av välmående hela måndagen. 50-årsdagen var underbar och blev precis som den skulle - Vad annars?

På tisdagen tog jag ledigt och det behövde jag. Sedan återstod tre arbetsdagar på raken och det kändes i torsdags kväll och igår. Jag hann inte återhämta mig och blev tröttare och tröttare. Tur att det är helg...
Både Elin och Åsa har haft en jobbig vecka med mycket skolarbete och svåra beslut. Åsa har efter moget övervägande bestämt sig för att hoppa av innebandyn och söker en ny träningsform och i viss mån även nya vänner. Innebandyn har tagit det mesta av hennes fritid...
Elin har slitit med ett ambitiöst multimediaprojekt och tränar till kabarén tre kvällar i veckan. Hon har blivit erbjuden en ny roll och överväger nu vad hon vill. Igår reste hon för att träffa Jonas i Nyköping. Han kom på kvällen hem på sin första permission och hon rapporterade fnittrande i telefonen att han kommit i uniform.

Idag ska äntligen Åsa och jag komma iväg till IKEA i Gävle och köpa hennes skrivbord. Jag köper ytterligare en Billyhylla - snart är min bokhylla färdigbyggd. Det återstår nu bara en TV-bänk och en cd-hylla. De ska jag köpa så småningom.

I övrigt känns det bra, livet flyter på och jag följer med. Ibland kämpar jag mot eller tappar taget men för det mesta känns det riktigt bra!!!
Allt är som det ska!

Gunilla: Fredag: tre arbetsdagar på raken... trött... i morgon IKEA med Åsa... Dagbok på söndag... kanske...

Gunilla: Torsdag: Ytterligare en arbetsdag... det känns att det är 3 på raken -det är jag ovan vid.

Gunilla: Onsdag: jobbade idag - en skön dag utan massor av möten!

Anni: Nej - @home får man kolla sin mail i webmailen just nu. Men det går ju det med..

Gunilla: Tisdag: Ledig dag denna vecka - och det känns skööönt! Home.se fungerar inte alls...

 


27 januari

Eftermiddag:

Jag har fått en fin award från Hulda:

...var inne på din hemsida och var kvar väldigt länge och läste...och läste...därför är jag nu helt säker på att du är värd min award...

 

Vilken underbar födelsedag!!!!!!!!!!!!
Jag började dagen med äkta champagne och en chokladboll/gräddbulle! På jobbet blev jag bjuden på Thai-lunch av Malin, Camilla och Åsa. Under eftermiddagen uppvaktades jag av arbetskamraterna och arbetsgivaren.
När jag kom hem kom blomsterbudet med tre stora fantastiska tulpanbuketter, från Ewa och Per, kusin Eva med familj och Gävlegänget.

Mats hade ordnat plockmat och flickorna en vacker tårta. Barnens farmor, Anna och Arno, Anita, AnnMarie, Mårten och Ebba kom under kvällen. Vi umgicks, pratade och jag njöt!!!Många kära GRATTIS-kramar och allt gott önskar vi dej!

Eva med familj
 

Anni: JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR... Nu är du halvvägs! :)


Så här skrev jag i min Dagbok på nätet för 5 år sedan (det är först nu jag inser att jag haft min hemsida igång i 6 år...):

Januari 1999

Hej liv - här kommer jag!
JAG TÄNKER LEVA, ÄLSKA
OCH VARA LYCKLIG LIVET UT!

Idag är jag 45 år, igår var jag 44. Jag har bestämt mig för att bli nästan lika gammal som mormor Agda, som är 96 år! Om jag får bestämma har jag alltså 45 år kvar att leva eller halva livet!

Detta gäller fortfarande! Mormor blev 100 år - så jag satsar på minst 45 år till...

Tack för Spa-behandlingarna, tulpanbuketterna, lunchen, bidrag till resekassan, halssmycket, besöket, tårtan, keramikkoppen, tavlan av Monika Gorschelnik, Elins hamrade kopparfat, "En smäll till" - en musikupplevelse med Lise Hummel och Gertrud Stenung i februari, socker och mjölkskålen i silver - gjord av pappa, bronsljusstaken, badoljan, koblomkrukan, vinet, telefonsamtalen, vykorten, tankarna ...
Tack -
alla vänner, arbetskamrater och släktingar för att ni finns!

 

26 januari

Eftermiddag:

Ett stort GRATTIS till dig på din födelsedag.
 
Många grattis kramar från Linda, Kent och Theodore

Ingela: GRATTIS Gunilla! Nu är vi lika gamla, du och jag. :-)) Önskar dig en riktigt härligt underbar födelsedag med massor av roliga överraskningar!

Karin L: Grattis, grattis, grattis!!! Hoppas att du får en toppendag!

Anette: *sjunger* Vi är så glada, haha, att du är född, fallera, att du är född, fallera, precis idag.

Harriet: men hipp hurra för dig ida!!!!

Ewa: Grattiskramar till dig på din dag!

Anita i Valbo: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Ja, må hon leva.......

KarinK: GRAAAATTIIIIS!

Agneta S: Många Grattiskramar till 50-åringen! Hoppas att Du får en riktigt härlig födelsedag!


Hoppas du har haft och får en fortsatt bra födelsedag!!!!
Kramar från Maria L Hej Gunilla,
Ett jättegrattis till dig på 50 års dagen!!
 Kram, Jaana
 

50-år idag!
Min kropp och min själ
tar tacksamt ett glädjeskutt
Vi blir 50 idag!

Det är härligt att fylla 50!! Jag vaknar med en glädje - tänk att jag blivit 50 och tänk vad mycket jag fått vara med om... Tack för det!
Att vakna med glädje och förväntan på en födelsedag - det var länge sedan! Jag reikade och smög sedan upp till datorn, om en kvart tror jag att de tänkt uppvakta mig - Mats "smög" precis upp... så det är bäst att jag lägger mig igen!


Hälsning från Karin i Havanna!
 


Hälsning från Jan i Kiruna.


Agneta S: Många Grattiskramar till 50-åringen! Hoppas att Du får en riktigt härlig födelsedag!25 januari

Jag var på en trevlig middag hemma hos Anna igår kväll. Innan dess var vi på Monikas vernissage i Säters Bibliotek. Hon målar härliga tavlor!!!

Idag kom flickorna hemflyttandes och de och deras pappa kom med en varsin bakelse åt oss och uppvaktade med en vacker keramikkopp!
Jag körde till Lövåsen för att hämta Mats. Han låg fortfarande och sov...

Mer Gratulationer:

Från Gävlegänget (Vi har bestämt att fira när vi träffas i februari!):

GRATTIS KÄRA VÄN!
Helgen 13/2 - 15/2 kommer vi att fira dig med hjälp av god mat och vårt oslagbara sällskap.
 
Referensgruppen i aktion!
Du får välja vem av figurerna som är du
          -utom den med kockmössan. Gissa vem det är?!  Paketet är ditt.

Tills dess önskar vi dig en trevlig födelsedag på måndag 26/1 2004! 
AnnCatrin, Annika, Maria och Maria

Gunilla: Det funkade!!!

AnnCatrin: Nu har jag skickat testmail till den andra adressen.

Gunilla: KL 17.10 har inget mail kommit från dig AnnCatrin!!!

AnnCatrin: Lördag eftermiddag och jag har mailat. Hojta om det inte kommit fram.

AnnCatrin: Godmorgon! Skönt att du är pigg igen och att ni har en riktig säng. Njut av all pågående och kommande uppvaktning.24 januari

Denna annons hittade Mats och jag under Till Salu på Blocket:

Julgran i byggsats.

En komplett byggsats av en julgran.

Innehåll:
1st stam inkl. grenar.
1st tub lim.
c:a 63000 små barr.

Insänd av Matte den 20/1 2004


Det har kommit ett mail från Marita:
Hej och tack för din dagbok.
Den har blivit som ett slags sällskap; läser då och då. Tyvärr blir det lite här och där - något riktigt sammanhang har jag inte fått. Men ändå tycker jag att jag känner dig. Hittade nyss dina bilder, vad duktig du är! Och modig. Kan du inte försöka få dagboken publicerad i bokform?

Jag har hört mig för med några förlag men de var inte intresserade. Jag säljer däremot hela Bröstdagboken och lite fler bearbetade texter på en CD: Gunillas Bröstdagbok på CD.

Det blev en kort arbetsvecka men jag är ganska pigg nu och det känns skönt. Den barnfria veckan närmar sig sitt slut, på söndag kommer flickorna hit igen. När barnen är så här stora är den största skillnaden att saker och ting stannar på sin plats. Mjölken blir inte glömd framme på köksbordet, disken stannar i skåpen och i diskmaskinen och det ser likadant ut när jag kommer hem från jobbet som det gjorde när jag gick hemifrån!

Idag ska Anna, Mats och jag åka till Hedemora och gå på Monika Gorschelniks vernissage. Därefter stannar Mats i Lövåsen och har "Grabb-fest" med Lasse och Magnus. Jag följer med Anna och deltar i en "tjejmiddag" hemma hos henne.

Vi njuuuuuuuuuuuter av att sova i en riktig säng igen. Under en lång övergångsperiod har vi sovit på golvet och det var ingen lyckad lösning för oss 50-åringar!!!!!

Ingela: Ta vara på det härliga i att fylla 50 år! Jag ser tillbaks på härliga dagar med uppvaktning. Här snöar det väldigt just nu, 15.40.  ryck! I förskott: Ja må hon leva - och allt det där!!

Anni: Igår morse var det -18 grader. Idag (fre) är det "bara" -5. Det är snabba ryck! I förskott: Ja må hon leva - och allt det där!!


23 januari

Nu har jag börjat fylla år - jag fyller den 26! Hyresgästföreningen och tidningarna har hört av sig. Anette skickade ett jättefint grattis - Tack!! Min syster Karin har skickat en underbar födelsepresent - jag blev så glad att jag började gråta! Tack!

Att sprida ut uppvaktningen och att fylla 50-är inte så dumt i alla fall!

Hu, vilken kyla vi hade igår, nästan nere i - 30 grader när jag vaknade. Under dagen steg temperaturen och även i natt, så nu på fredagsmorgonen är det "bara" -7 grader!

I förrgår kände jag mig mycket bättre. På eftermiddagen körde vi till Ta-till-vara-butiken och köpte en säng och ett vardagsrumsbord. Igår monterade, städade och fixade Mats mitt sov- och arbetsrum medan jag var på jobbet. Det blev jättefint!!! Det var en fin 50-årspresent! Tack!

På onsdagskvällen hade vi en träff i Borlänge för att undersöka om vi kan starta en ny kör/sånggrupp. Vi diskuterade vad vi ville med gruppen och sjöng lite tillsammans. Mats och jag tyckte det kändes jättebra att få möjlighet att sjunga igen. Vi ska alla fundera hur vi vill gå vidare och träffas om två veckor igen!

Idag känner jag mig ännu piggare - jag hade tur och fick ett lindrigt angrepp av "viruset"/förkylningen eller vad det var vi hade!

Kul att höra av dig Ingela! Jag missade att det var en cancerfilm - men lika bra känns det...

AnnCatrin! Du är som alltid min allra största support! Det är säkert Tack vare dina tyck-synd-om-kramar som jag piggnade till så fort!

Gunilla: Här är det bara -13 grader!!!! nu i kväll(torsdag...)

AnnCatrin: Torsdags-så-bra-att-du-är-bättre-kramar! Här har kylan vikit lite, bara 11 grader minus ikväll. Nästan sommar!

Ingela: Antar att du mår lite bättre idag, eftersom du åker till jobbet. Hoppas att det inte gör att du blir sämre igen. Tittade förresten på filmen igår om en cancersjuk. Lite jobbigt, men inte mycket.

Gunilla: Torsdag: -28 grader... Jag kör bil till jobbet och hoppas på plats i garaget!

AnnCatrin: Onsdags-tyck-synd-om-kramar!21 januari

Jag har sovit bra i två nätter men vet inte riktigt hur jag mår. Igår kväll kände jag mig lite bättre men idag har jag ont i halsen. Jag har fortfarande ingen feber, känner mig svag och hängig bara. Mats är nu pigg och tycker alldeles för lite synd om mig... jag inser att han hade behövt mer "tycka synd om" när han "låg i soffan"...

Det är första gången jag är så här "alldagligt sjuk" efter cancerbehandlingen. Det är en ny erfarenhet. Jag har Doris(min skyddsande) och tilliten med mig och känner mig mycket trygg i det. Jag vet att min kropp klarar att läka och hela sig själv. Doris hjälper mig att våga känna tilliten och hjälpa kroppen genom att reika och ta det lugnt.

Nu på morgonen har jag surfat runt och letat en resa till barnen och mig.
Jag inser att jag haft alldeles för stora resplaner. Det är därför jag inte orkat ta tag i detta tidigare. Drömmen vore en charterresa till värmen eller båtluffa i Grekland eller allra helst en resa till Havanna och min syster Karin.
När jag undersökt saken närmare räcker cancerfondens 10 000 kr till en tredagarstur till London, en skidresa till Tärnaby eller kanske, kanske 4 dagar på Island. Det är inte dåligt det - jag måste bara tänka om!
Fondpengarna ska användas till resa och logi och betalas direkt till resebyrån. Jag har ingen reservkassa att ta något ur, så mat och nöjen får inte kosta mer än vad vi skulle göra av med här hemma. Jag ska diskutera med barnen och fundera vidare. Vi kan göra resan när vi vill före oktober 2004.

AnnCatrin: Tisdags-krya-på-dig-kramar! Fina Billdoc-sidor tycker jag!


20 januari

Tack för all uppmuntran och tycka-synd-om-hälsningar -de värmer!!!
Här är det snuvigt värre... lite deppigt och hängigt! Mats är just nu ute och handlar mat - det kom ju pengar idag och Mats har sålt sin förstärkare via Blocket. Ikväll ska vi tröstäta!


Jag har fördrivit tiden framför datorn och tagit mig tid att lägga ut nya webbsidor för BilldocDesign. De blev riktigt bra, tycker vi.
Besök dem gärna: BilldocDesign
 

Anni: FÅR öppna.. e´ trött i fingrarna nu...

Anni: Jag kan rekommendera Phoenix webläsare. Den kör jag och det är en avskalad netscape. Man kan säga att inga siter få öppna fönster och sedan tillåta vissa om man vill!

Karin L: Hur blir det med kör-träffen imorgon? Avvaktar vi din tillfriskning?!?

Gunilla: Tisdag: Jag behåller soffläget ett tag till...

Anette: Jag vill också säga krya på dig och ge dig lite tycka-synd-om. Men det var en tjusig soffa du har, Gunilla ;-) Kram Anette

Gunilla:
Ja, visst är det synd om mig!!! Tack för att ni också tycker det!

Agneta S:
Hej Gunilla! Krya på Dig!!!!

AnnCatrin:
Fy va' trist att du är sjuk! Drick Jokk! Uppmuntringskramar via cyberspace!


19 januari

Eftermiddag:
Snön vräker ner, jag känner mig allmänt hängig. Mats har kört till Arkhyttan men kommer tillbaka i kväll. Båda flickorna bor hos sin pappa denna vecka.

Jag har pratat med min syster Birgitta, de har skaffat en labradorvalp - Keno! De har att göra...

Förmiddag:

Jag är sjuk...

...har frusit, snorat och svettats hela natten. Vi får se vad detta leder till.
Idag tar jag soffan i besittning.

Karin L: Krya på dig, stackars Gunilla... Jag tänker på dig!

Ewa:
Krya på dig Gunilla! Hoppas det är vanlig förkylning och inte någon flunsa. Idag ska jag ner på distriktet och visa upp mitt vackra bröst. Några stygn skall tas bort. Jag känner mig relativt pigg.

Gunilla: Måndag morgon: Jag är sjuk...


17 januari

Vi har övergett Internet Explorer som Webbläsare. Efter många timmars testande har vi inte lyckats lösa problem med popupföster som dyker upp hela tiden. Jag vet att det finns ett sådant som öppnas när jag öppnar mitt scriptboard och ett annat när passagenhemsidan öppnas. Detta är det pris jag får betala för gratistjänster. Men alla de andra popupfönstren vill jag inte ha!! Nu använder vi Opera som webbläsare i stället och det fungerar bra. Fast vissa saker kan jag inte göra - t ex läsa Anettes blog... Hon har slutat skriva i sin cancerdagbok.
När jag berättade detta för henne startade hon omedelbart en veckodagbok som jag kan läsa!!! Toppen!!!!

Igår var jag kompledig och sov länge!!!!
På eftermiddagen åkte vi till Långshyttan och hälsade på Anna och Lasse. De har köpt en ny häst, Aces Noble, som varit travhäst och nu är värdefull som avelshingst. Deras lilla hund My hade växt sedan jag så henne senast. Ximena visste att Mats hette Mats och kallade mig för HON...

 

På kvällen firade vi våra två år tillsammans. Mats hade köpt en liten flaska Laphroaig - mmmm!

I onsdags var vi på årsmöte, avlämnade våra styrelseposter och slutade i Badiba gospelkör. En underbar röd tulpanbukett ståtar på köksbordet!
Vi försöker nu starta en ny kör här i Falun/Borlänge. Fösta träffen är på onsdag.

AnnCatrin och jag har upptäckt att vissa av våra mail aldrig kommit fram. Vi vet inte varför men mejlhanteringen har blivit jobbig. Jag överöses av reklam och filtrerar bort så mycket jag kan men måste ändå kontrollera varje mail eftersom en del mail filtreras bort av misstag...

En lugn helg väntar.
På söndag flyttar Elin till sin pappa.

Gunilla: Mailet från AnnCatrin kom fram. Vi har tappat bort mail ute i cyberrymden...

AnnCatrin: Jag har skickat ett mail nu 15/1 - hoppas det kommer fram!


15 januari


Det kommer inte så många mail från okända nu för tiden. I förrgår fick jag detta mail från Siv, som också bor i Falun.

"Jag skriver till dig med anledning av din bröstdagbok som jag har läst och läser just nu, den betyder mycket för mig på vägen genom behandlingen av min egen bröstcancer och därför vill jag skriva ett litet mail och tacka dig. Först måste jag bara säga att det är lite svårt att formulera det här brevet, det känns nämligen, efter att ha delat din vardag och dina tankar i dagboken, som om jag känner dig personligen, och det gör jag ju inte.

Nu till varför dagboken har betytt så mycket för mig. När något händer mig, brukar jag, reagera genom att samla information för att få veta vad som väntar. Den informationen tycker jag onkologen här i Falun, med sina underbara sköterskor, har gett mig på ett bra sätt, mycket finns också att hämta på nätet. MEN, det fattas något. Och det hittade jag i din dagbok, nämligen känslorna och samhörigheten med någon som gått igenom samma sak själv. I motsats till dig har jag inte kontakt med någon annan som har just bröstcancer som jag kan utbyta erfarenheter med. Jag hade som sagt fått information om vilka biverkningar man kan få av cellgifterna men det blir en helt annan sak när någon som själv gått igenom samma sak berättar hur det känns. Jag tycker också bilderna på hur du har sett ut under och efter de olika behandlingarna och ingreppen har hjälpt mig att förstå vad som väntar. Dina erfarenheter, tankar och känslor har hjälpt mig att förbereda mig mentalt inför de olika stegen i behandlingen och jag tycker förutom ett par djupdykningar att jag klarat/klarar det bra. Likt fågel Fenix får jag försöka återuppstå ny, fräsch och vacker efter avslutad behandling.

Jag måste också erkänna att jag är lite avundsjuk på dig för en sak, nämligen Doris, jag är nämligen övertygad om att vi alla har en beskyddare som finns vid vår sida och jag har länge försökt fått kontakt med min egen, men utan resultat än så länge."

Tack för mailet Siv!

Anni: 2 år?!? Det var ju alldeles nyss det var 1 år... Grattis!

KarinK: TACK!!

Agneta S: Grattis Karin K.


14 januari

Det är inte konstigt att jag är trött. De senaste veckorna har jag sovit dåligt. Jag sover men drömmer massor av mardrömmar och vaknar ofta. Många gånger väljer jag att kliva upp tidigare än jag behöver för att slippa drömma fler obehagliga drömmar...

Elin blev dålig igår- hon var blek, hade ont i magen och var hängig. Det tycks aldrig ta slut med våra krämpor. Jonas hade ont i halsen igen men Mats börjar att bli otålig så han är definitivt på bättringsvägen!!!
Idag är jag ledig. Vi kommer att åka ut till Arkhyttan innan vi ikväll går på Badibas årsmöte och lämnar över våra styrelseuppdrag.

Denna dikt vill jag tillägna Mats - jag publicerade den på vår årsdag också - den är fin och talande tycker jag!!


"Jag har en sån glädje i dig
Den väller fram genom
vad jag gör
när jag talar med andra
lägger på luren
då är den där

Genom händelsernas band
somrar och vintrar
genom klockan som tickar och
vinden genom fönstret
finns du nära
så nära

Nu skäller en hund
nu brinner ett ljus
nu vänder en blomma
Fiskarna sover med ögon
som fyrar
men tvärs igenom
känner jag dig"

Ann Smith

 

Jag har skrivit en haikudikt:


Mats

Tack för att du finns,
min livskamrat och själsvän!
Vi skapar ljuset...

 


13 januari

Idag lyste solen en liten stund mitt på dagen när jag var ute och gick. Då slog det mig att solen lyst med sin frånvaro väldigt, väldigt länge! Jag saknar solljuset!!!!

Oj, så trött jag blivit av två dagars arbete.
Elin och jag hade lite svårt att träffas i eftermiddag - hon är trött efter gårdagens audition och jag efter jobbet...

I morgon är jag ledig och tar kompledigt på fredag (det går fort att arbeta in en arbetsdag - för mig är det 5 timmar).
Jag har precis pratat med Ewa som varit en extra omgång i Uppsala med sitt nyopererade bröst efter en jul/nyår med influensa. Hon var på bra humör men jag förstår att hon har det jobbigt. Vi är väldigt sköra!

Idag firar Mats och jag 2 år tillsammans!

Gunilla: Grattis till Karin K som fyller 40 år idag!!!

Gunilla: Tack Karin! Jag slog upp det och du har rätt!

Karin L: Audition, tror jag bestämt att det stavas.

Gunilla: Tisdag: Åsa har flyttat. Elin hade "audischen" (hur stavas det?) igår kväll - hon ska medverka i en musikal i vår. Det hade gått bra!
Vy över Arkhyttan. Bergåfabriken syns i mitten av bilden.
Det är tungt och grått väder och runt -5 grader.

11 januari

Vi glömde Öppet-skylten uppe i Arkhyttan på fredagen så igår åkte vi ut dit så fort vi var vakna. Vi gjorde provutskrifter och har nu en serie bilder vi ska sälja som affischer.
 

Idag ska Åsa iväg och åka snowboard och ikväll flyttar hon till sin pappa. Mats och jag ska på styrelsemöte under eftermiddagen.
Elin bor hos mig denna vecka och hos sin pappa nästa. Jonas åker hem på onsdag.

Gunilla: Krya på dig Anni!!


10  januari

Bubba agerar fotomodell med den Segebadenpulka vi säljer.

Två arbetsdagar var lagom denna vecka... Jag hade en del möten och hann få en första överblick över arbetet och det var kul att träffa arbetskamraterna igen.

Innan jag slutade igår hann jag tömma den sista flyttkartongen, så nu är jag inflyttad i det nya kontorsrummet!
Därefter fick jag skjuts till Arkhyttan av Marianne, min arbetskamrat. Hon bor i Stora Skedvi, den större ort som ligger närmast Arkhyttan. I Stora Skedvi finns det skola, affär, bensinmack, kyrka, pizzeria...
Mats var i ateljén och arbetade men var nästan färdig när jag kom.

Kvällen tillbringade vi framför TV:n tillsammans med Åsa. Vi tittade på Finalen av På spåret (Jag kunde Granada på 10 poäng!) och därefter filmen Chocolate.

En kvinna från Blekinge vill köpa min pulka och vi har haft några turer kring den. När jag hade lovat henne och vi börjat undersöka fraktkostnader ringde en Borlängekvinna och ville köpa den osedd. Vi behövde pengarna men avtalat är avtalat så hon fick inte köpa den. Blekingekvinnan satte in pengar på mitt konto och när pengarna kommit in skickar vi pulkan. Banker kan ta tid på sig och först igår eftermiddag fanns pengarna på mitt konto men det var 700 kr för lite! Usch,  vad det kändes drygt! Skulle jag istället erbjuda Borlängekvinnan pulkan och skicka tillbaka pengarna? Kunde jag röra dessa pengar (jag behövde dem!) innan vi rett ut vad det berodde på?
Mats och jag beslutade oss för att tro att det fanns en naturlig förklaring och tog ut pengar för att handla helgens mat.
På kvällen fick jag tag på Blekingekvinnan och hon trodde att hon satt in den summa vi varit överens om. Hon satte direkt in de resterande pengarna men det kommer att ta ytterligare några dagar innan vi kan skicka pulkan!


Jonas fick en förkylning och har varit hängig några dagar. Igår var han betydligt bättre och han och Elin var på fest till mitt i natten.

Mats blir långsamt piggare. Igår lagade han middag igen - skönt!
Han har klagomål på att jag i dagboken inte beskrivit hur dålig han varit.
-Vad då ligga i soffan...jag är sjuk!
Han har varit väldigt hängig med på bra humör och vi har alla sällskapat honom i omgångar framför TV:n!

 

Anni: Härligt att höra att det är bättre nu. Jag har också fått klart för mig vad det är med mig - influensa! Skål.

Gunilla: Torsdag, första arbetsdagen gick bra. Kul att vara tillbaka igen!


8 januari

Vy från Arkhyttan, 7 januari 2004

Tillbaka till Gunillas Dag för Dagbok

Översikt över mina webbsidor

© Gunilla Rohlin 2003 -2006