Denna sida läses nerifrån och upp.

 

Karin L: Hemma över natten & kollar lite mail. Provade båten idag och det var härligt! Ha en riktigt skön sommar!
Gunilla: Här hemma saknar jag nu Internetuppkoppling - städar och fixar i mina datorer och det kommer att ta tid... jag tycker det är "lagom" roligt!
Gunilla: tisdag: Sandvikenhelgen var mycket bra!
Kerstin: Hej allesammans! Mycket imponerande rattmuffar. Önskar er alla en jätteskön semester
Gunilla: fredag: Nu ska vi åka till Sandviken på jazzfestival och träffa Anna och AnnCatrin!!! och Karin L och Ingemar med barn...
Gunilla: fredag: Vi var hos Karin L igår hela eftermiddagen... De har ett härligt sommarhus!
Britt-Marie: Ha en underbar sommar Gunilla och alla andra!
KarinK: Semester... Aaaavundsjuk, jag är så aaaavundsjuk!
Gunilla: Karin L, vi ser också fram emot att få träffa er och få se er stuga!!!
Karin L: Semester...!!! Jag ser fram emot ert besök på torsdag!

25 juni

Mina föräldrars flytt under midsommarhelgen hade gått bra. Kusin Eva skickade en utförlig flyttrapport (Tack Eva!!!!) och jag pratade igår med mamma som var trött men nöjd. Min syster Karin är där denna vecka. Nästa helg åker vi ner och stannar några dagar.
Så Agneta S, har du semester och är hemma den 7 juli? då vi planerar att resa förbi på väg från Vitemölla till Malmö? Jag mailar...

I morgon ska vi besiktiga bilen (för hela nästa år) i Hedemora och på eftermiddagen äntligen åka och hälsa på Karin L med familj. Det har blivit uppskjutet ett helt år... Nu får vi se deras nyförvärvade sommarhus!

I helgen ska vi och Anna på "Bangen", jazzfestival i Sandviken. Lill Lindfors, Tommy Körberg, Svante Thuresson... Härligt ska det bli! Mats, Bubba och jag sover i husbilen fredag och lördag natt. Anna har beslutat att pendla (8 mil).

På söndag kommer Åsa hem från lägret och barnen flyttar hem till mig. Jag pratade med Åsa igår kväll och hon var så nöjd, hon hade programmerat robotar mm mm

Jag känner allt mindre för att skriva i denna Dag för Dagbok. Nu känner jag mig tillbaka i "livet" igen och det blir bara dagliga allmängiltiga rapporter.

Mats och jag planerar att starta en hemsida om våra tankar och reflektioner. Där vill vi berätta om våra "sanningar" och hoppas att vi kan skapa en diskussion med andra på samma sätt som Bröstdagboken fungerade. Det känns spännande och som en utmaning. Vi diskuterar, skriver och planerar just nu...
Tills vidare får Dag för Dagboken vara kvar.

24 juni

Jag börjar landa efter 2 "intensiva" arbetsdagar.
Igår morse beslutade sig Mats att ringa veterinären och vi fick en tid för att avliva Banji klockan 18.00 i Dala Husby. Åsa reste iväg till sin lägervecka i Roslagen och Elin har kommit hem från Nyköping. Hon bor ute på släktgården denna vecka.

På jobbet började jag packa inför den förestående flytten till nya lokaler. Flytten sker under min semester. Jag har anmält mig till två kurser i höst: ASP.NET och EpiServer4. På eftermiddagen deltog jag i ett möte där vår organisation och mötesformer diskuterades - och det ledde till funderingar kring vår arbetsplats "kultur". Mycket tänkvärt sades och jag hoppas att detta i framtiden ska leda till positiva förbättringar...

Tankarna från detta möte följde mig via Falun ut till Mats i Lövåsen. Han stod på altanen och målade på en tavla men höll på med ett antal andra saker samtidigt. Han var påtagligt rastlös och Banji var lugn. Vi kam fram till veterinären precis i tid och han tog med sig sprutan ut i husbilen så Banji fick somna i Mats famn. Himlen öppnade sig för en stund och regnet smattrade mot biltaket medan vi lugnt samtalade och veterinären konstaterade att Banji nu var död.
Vi körde direkt till det ställe på Lövåsberget som Mats och Banji tittat ut för flera veckor sedan. En bit in i tallskogen står en stor sten som delats på mitten och bildat en naturlig grotta i botten på ena sidan. Där ligger nu Banji begravd. Runt omkring blommar mattor av Linnea och Ormbär (eller ekorrbär).
Vi satt där tills Mats kände att vi kunde lämna henne. Det är en vacker begravningsplats. Banji gjorde inte minsta motstånd mot nålstick eller situationen. Hon levde och dog som en drottning!

Kvällen var sorglig men jag kände även en befrielse - det kändes som om det var helt rätt för Banji att sluta sitt liv på detta sätt. Mats var mycket ledsen, de har levt tillsammans i 11-12 år...
Bubba mottog oss glatt när vi återvände - vilken tur att han finns!

Idag har jag arbetat sista dagen före semestern (som varar fram till sista augusti). Jag packade ner det sista från mitt kontorsrum och hann prata en del med några arbetskamrater. Innan jag for till sjukgymnasten åt jag indonesisk lunch med Jaana. Vi har sagt att vi ska fika eller äta lunch när jag kom tillbaka från sjukskrivningen men alltid har något annat kommit emellan. Nu hann vi prata en stund medan vi åt god mat och tyckte att vi skulle träffas på samma sätt under hösten någon gång trots att vi då kommer att arbeta i olika byggnader.

Sjukgymnasten och jag kom överens om att jag kan fortsätta träningen på egen hand. Jag kommer att utnyttja Friskis och Svettis nya träningslokaler. Då kan jag träna när tillfälle ges och behöver inte boka tid i förväg. Ytterligare ett steg mot friskhet kändes det som!

Nu ska jag bara vara och känna efter hur det känns med semester!

Anni: Vilka härliga rattmuffar!! Hur mår ni efter Banji...?? Tänker på er.
Gunilla: Tisdag em: Allt är bra - semestern har börjat!!!!
Anita Holm: Hej Gunilla! Hoppas allt är bra med dig.
Gunilla: Måndag em: Jag har varit på jobbet. Är nu på väg till Mats. Vi ska ta bort Banji i kväll...
AnnCatrin: Rattmuffar! På min ära - en affärsidé! Heja Agneta, snyggt jobbat! HiHi!
Gunilla: Nu finns det bilder på Agneta S:s rattmuffar...

Här kommer bilder på Agneta Ståhls rattmuffar....

 

Gunilla: Tack det samma Harriet, AnnCatrin och alla andra... Nu "drar" vi...
AnnCatrin: Var ni än är, hur vädret än är så är det i alla fall midsommar. Ha en skön helg allihop!
Harriet: hej Gunilla önskar dig en riktigt fin midsommar, här uppe skiner solen faktiskt.... kram Harriet
Gunilla: Nej, det var inte cancer - det var troligen hjärtat...
Anni: Kul med Karin - mindre kul med kusinen! Säg bara inte att det var cancer...

22 juni

Vi bestämde oss tidigt på midsommaraftonen att stanna hemma. Ösregn, hundar, natur och husbilsliv är inte det bästa säsongspremiärvädret...
Istället åt vi sill och potatis vid stearinljusens sken vid mitt köksbord. Vi hade längtat efter färskpotatis, sill och nubbe men upptäckte att vi bara hade köpt inlagd sill och glömt matjesillen... Vi konstaterade fnittrande att senapssill och gräslök/rödlök, gräddfil och potatis inte var så gott, men väl var för sig...och snapsen och ölen var god... och sällskapet trevligt!

Vi har haft en skön och lugn midsommar, precis vad jag behövde. Nu har jag verkligen gått ner i varv. Igår var det riktigt bra väder och då tog vi husbilen och gjorde en liten rundresa via Sundborn, Svärdsjö och Korså Bruk. Där finns en Lancashiresmedja med bevarade vattenhjul. Den var i drift fram till 1930.

Banji är fortfarande kvar hos oss men hon är inte pigg och det märktes inte minst vid bilturen igår. Det är svårt och sorgligt men nödvändigt att ta bort henne. Midsommarhelgen har känts som en avskedshelg från henne.

20 juni

Det regniga vädret gjorde att vi stannade kvar här i Falun hela gårdagen.  Under eftermiddagen ljusnade himlen upp en stund och vi övervägde att ge oss av men en timme senare dundrade ett åskväder lös och visade att vi gjorde klokt i att välja att stanna hemma


 

Glada och sorgliga nyheter nådde oss igår. Min syster Karin kom till Sverige på semester och ska fira midsommar hos Lisa i Sundsvall.
Mats kusin, som är några år yngre än honom, har hastigt avlidit.

Idag räknar vi med att sticka iväg! Vi har utrustat oss med tecknings- och målningsmateriel och det kliar i fingrarna!

Under helgen flyttar mamma och pappa till ett nytt och större radhus. Det kommer att fungera bättre för mamma som nu slipper ta sig upp på andra våningen. Min syster Birgitta med familj, kusin Eva med familj och Christian ska sköta flytten medan mamma och pappa håller sig undan i Vitemölla.
Skön Midsommar!!

Gunilla: Agneta S! Tack för bilderna!!!! och Skön midsommar!!!!
Agneta S: Jag önskar Alla en skön Midsommar!
Gunilla: Hej Ingela! Kul att du kommit igång med dagboken - men tillåt dig att vara trött!
Ingela: Klickar ni på mitt namn tror jag ni kommer rätt. Vi hörs!
Ingela: GLAD MIDSOMMAR önskar jag er alla!
Ingela: NUUUU! Jag har uppdaterat mig! Via http://hem.passagen.se/ingela47/sida-1.html hittar ni Aktuellt. Där finns en del nytt.
Gunilla: Hej Maria L! Ja, jag vill träffa dig snart! Trevlig midsommar!!

19 juni
Regnet öser ner...
Agneta Ståhl har skickat bilder från dagboksfesten!

18 juni

Helgen på Barnens Ö var underbar. Vi såg postroddsstarten i Grisslehamn, åt våfflor i solskenet, vandrade vid havet, besökte den sjömanskyrkogård där Annikas pappa är begravd, träffade Annikas mamma, tittade på kolonierna - de flesta har blivit ruskigt förfallna sedan jag arbetade där för 30 år sedan, åt fantastisk mat, sov mycket och pratade hela tiden...

Nu har jag varit några dygn hos Mats, det är så skönt att koppla av och bara vara hos honom. Jag arbetade hela dagen igår och ska iväg en stund idag också.

I midsommar åker vi iväg någonstans, inte så långt, och målar/tecknar.

Maria L: Hej, Gunilla! Jag önskar dig och de dina en trevlig midsommar! Det var längesedan vi sågs, det kanske är dags igen! Kram från Maria
Gunilla: Ewa - Lycka till!!!!
Ewa: Hej alla! Imorgon åker jag o Per till Uppsala för besök på plastikkirurgen. Det blir bra...
Gunilla: Måndag kväll: Hej Anita, kul att höra av dig! Jag bor ute i Lövåsen under veckan - det är så skönt att vara nära naturen och att inte ha något ansvar för hem och barn...
Anita Holm: Hej Gunilla! Testar om det funkar, för jag vet inte riktigt hur man gör. Ha det så bra!
Gunilla: Söndag kväll: Tillbaka i Falun efter en underbar helg!!!! Packar väskan och åker till Lövåsen - här är tomt, varken flickor eller Sotis...

13 juni

Idag hämtar Maria från Rönnäs mig och vi plockar upp Annika och AnnCatrin i Gävle och möter Maria från Vällingby ute på Väddö... En Gävlegängträff i Gamla skolan på Barnens Ö väntar! Jag är dödligt trött efter intensiva veckor men vet vilken energi och kraft jag hämtar ur våra träffar! Det är något alldeles särskilt vi fem ungdomsvänner har gemensamt. När vi återsamlades för c:a 4 år sedan bestämde vi att vi skulle träffas en gång om året. Vi träffas oftare och oftare - senast i februari.

Åsa flyttar under dagen till sin pappa. De ska på kusindop i Roslagen i helgen. Hennes förkylning håller i sig och tandställningen besvärar fortfarande. Mats är bättre men inte helt bra. Hans kompis Per kommer upp till Lövåsen på lördag - så helgen går i kompisanda.

Trevlig Helg!!!

Gunilla: Torsdag kväll: Äntligen fungerar Bröstdagboken igen!!!
Gunilla: 030612 Millenicum: "Fortsatta driftstörningar pga hacking. Avbrott pga ersättning av hård- och mjukvara f.n. Beräknat klart ca kl 12.00." Jag håller tummarna!
Gunilla: Onsdag kväll: Bröstdagboken är fortfarande inte åtkomlig...

12 juni
Kväll: Bröstdagboken fungerar igen!!!.
 

11 juni
Det är verkligen varannandagsväder - igår strålade solen och idag är det ösregn igen.

Millenicum, det webbhotell där Bröstdagboken "bor", har legat nere sedan i söndags. Servern ska bytas ut och det blir klart tidigast under dagen... Tråkigt, men jag kan inte göra något åt det!

Jag funderar en hel del på en situation som uppstått på mitt arbete där flera arbetskamrater far illa. Det känns väldigt ledsamt... På en arbetsplats uppstår alltid svåra situationer - det viktiga är vad vi gör åt det och att ingen person blir lämnad i sticket eller utpekas som syndabock - så enkelt är inte livet!  Jag vill inte delta i korridorsnack utan grund, det blir så lätt att vi pratar om de berörda men inte med dem - så jag tar kontakt med berörda vänner och finns där om de vill!

Idag reser Elin ner till Jonas i Nyköping och stannar till midsommar. Sedan ska hon bo hos sin pappa en vecka. Åsa bor kvar här till fredag. Veckan efter midsommar åker hon på läger i Roslagen.

På fredag reser Gävlegänget ner till Väddö/Barnens Ö. Vi ska träffas på Annikas sommarställe under helgen! Som vanligt ser jag fram emot vår träff!
Jag arbetade några år på Barnens Ö i mitten av sjuttiotalet och Roslagen/Väddö i juni är något alldeles speciellt!

Idag är jag ledig och ska på sjukgymnastik. Sommargrönskan och de ljusa sommarnätterna lockar till frihetsliv i husbilen och jag har lite svårt att nöja mig med NUET...

Eftermiddag:
Elin har åkt iväg med tåget. Åsa är jätteförkyld och har ont av sin nyinsatta tandställning, modell "räls". Jag känner mig lite hängig men har fullt upp med ett kärt projekt, Åsa hjälper till så gott hon kan. (Hemligheter som inte går att skriva  om här...)
Anna ringde precis och jag har sagt ja till att bli kassör i Badiba eftersom vår tidigare kassör slutar. Både Mats och Anna är med i styrelsen och samåkningen har gjort att jag redan varit närvarande vid flera styrelsemöten.

Gunilla: Millenicum (webbhotell för bröstdagboken/corpus.nu) meddelar: "Driftstörningar pga hacking som kräver serverbyte. Åtgärdat tidigast onsdag förmiddag."
Gunilla: Du har rätt Marit - det verkar bara ha fungerat tillfälligt under lunchen... snyft!
Marit: Hej! Jag kommer inte åt din bröstdagbok och detta är efter 11.18 är det fortf. fel på servern? mvh Marit
Gunilla: Nu har de fixat servern... 11.18 så bra!
Gunilla: Tisdag: Servern med Bröstdagboken ligger nere sedan igår... Inga sidor är tillgängliga. vi undersöker problemet!
Anni: Midsommar? Jag är hemma och på Nääs är det storslaget firande med bondbröllop och hela köret... www.naas.se

9 juni

Det har ösregnat hela dagen...

Efter en tidig lunch hämtade Anna mig och vi for och hämtade Mats i Lövåsen på vägen till Stjärnsund. Vi hade sommaravslutning och uppträdde tillsammans med kyrkokören och Bachkören i kyrkan. Mats kunde inte låta bli att sjunga sitt solo "In my fathers house" trots att han inte var bra. Han ska till läkaren i morgon - förkylningen vill inte ge med sig!

Mitt nya rum blir bra, så stort och tänk så mycket jag hittar när jag plockar i ordning...! Elin är också nöjd med sitt nya rum.
Åsa har umgåtts intensivt med sina kompisar under helgen och har nu blivit förkyld. Vi får se vad det blir av det...

I morgon ska jag arbeta 5 timmar igen. Helgen har varit intensiv med flytt och allt men på onsdag får jag en vilodag innan jag arbetar på torsdag igen. Det ska bli skönt när det lugnar ner sig lite - det har varit mycket aktiviteter på senaste tiden och jag har lite svårt att hålla tempot nere. Jag längtar efter en tom oplanerad dag...


I midsommar ska Mats och jag ta husbilen och sticka iväg någonstans och bara vara... FRIHETSBILEN!

Gunilla: Bra att du tar tag i problemet med din arm Ewa!
Gunilla: Härligt att allt gått bra Ewa!! Idag (måndag) ösregnar det i Falun...
Ewa: Jag känner mig på ett sprudlande humör för tillfället... men armen spökar. Ska få remiss nu.
Ewa: Jag har varit lite tyst ett tag p g a 1 18-åring och 1 student samma dag!!!!! Allt gick så bra och alla är nöjda, varken jag eller Per har förtagit oss.

8 juni

I natt har vi sovit i våra nya rum. Det känns som om jag flyttat från en koja till ett slott. Rummet är nästan dubbelt så stort som mitt förra.

Elin och Åsa släpade möbler medan jag hjälpte till så gott jag kunde och på några timmar hade vi hunnit riktigt långt.
Framåt kvällen åt vi examensmiddag, lammstek med gudomlig sås, tomatsallad och vitkålsmousse... Mats kom hit och åt med oss. Han är fortfarande medtagen av förkylningen!

Solen fortsätter att stråla och det är sommar ute. Brödet doftar från ugnen och jag blir kaffesugen.
Idag ska vi slutföra omflyttningen men det kommer att dröja innan jag blir klar med möbleringen i mitt nya rum.
 

Agneta S: Nytt rum! Aha! Det kommer att bli bra!
AnnCatrin: Lycka till med rumsbytet men ta det lugnt!

7 juni

Jag vaknade med lätt träningsvärk efter gårdagens pass på sjukgymnastiken - det gör alltså nytta... Flickorna var på varsin fest och kom hem sent.

Frukostbrödet är bakat, kaffet drucket och tidningen läst.

Idag startar det stora ommöbleringsprojektet!
Jag och Elin ska byta rum. Elin har det största rummet och jag behöver det för att känna att även jag och Mats får plats här hemma. Vi behöver ett rum att trivas och kunna stänga in oss i, inte ett förråd som mitt nuvarande rum har blivit. Elin ville från början inte men är som vanligt positiv och driver nu på att flytten ska bli av...
Tack för positiva döttrar!

Läser i Anettes och Annis dagböcker hur de just nu befinner sig i en svacka och minns... hopplösheten och mörkret som lurade runt knuten. Jag tänker på dem!
Jag känner också tacksamhet för att jag kommit hit där jag är nu - jag har gått in i den friska världen!

Agneta S: Jag önskar detsamma!
Gunilla: Trevlig Pingst alla vänner!!!!


6 juni

Mats var lite bättre igår men inte alls bra. Banji håller på att tackla av ordentligt, vi tror att hon blivit senil. Under det sista året har hon blivit riktigt gammal och nu är det dags att ta bort henne. Det är svårt...

Idag är det skolavslutning och sedan får flickorna sommarlov! Jag ska arbeta juni månad ut innan semestern.

Britt-Marie mailar om bröstdagboksfesten:

Jag vill bara säga vilken underbar upplevelse jag tyckte det var, så roligt att träffa så många som jag bara läst om. Vilka underbara kvinnor, glada, trevliga och starka. Jag menar inte bara de av oss som varit inne i att besegra sjukdomen, utan alla andra som för dig måste ha varit ett fantastiskt stöd.
Att ha vänner som hör av sig och fortsätter att behandla dej som vanligt är så viktigt och att få nya vänner genom sin sjukdom, ja det är ju ett plus mitt i eländet, eller hur?
Det var fint det du sa att festen var en kick-off till ditt nya liv och vilket underbart sätt att börja på. Det var jättekul att se din mysige Mats och hans musikaliska vänner, toppenfin musik och underhållning! Och så jättegod mat och fantastiskt trevligt sällskap, det kunde ju inte bli annat än trevligt! Kul att se bilderna så snart efteråt. 
D
et var så fantastiskt roligt att få träffa dig i egen hög person. Jag kände faktiskt på allvar att jag kände dig förstår du, även om det för dig måste verka jättekonstigt att jag behandlade dig som en gammal bekant. Men du var verkligen som en "gammal bekant" för mig. Jag har följt din dagbok under så många månader och sörjt med dig i dina dåliga stunder och glatts med dig under dina fina och glada stunder. Dina fina bilder och dina kloka tankar har gett mig mycket, mycket i min egen återhämtning.
Och så var du PRECIS som jag hade trott! Det var underbart och värt att komma till Falun för!

Det var detta även jag kände - en liten underlig känsla: "Naken" och välkänd - och det kändes bra! Jag jämför med ett släktkalas, där är jag också välkänd men inte "naken", dvs mig själv. Där har jag med mig min/vår historia, förväntningar och annat. Här kände jag att jag var mig själv, jag varken kunde eller ville annat och det kändes mycket bra! Vidunderligt!

Jag glömmer att skriva hur bra jag mår! Värken är inte borta men oroar mig inte och är därför acceptabel. Jag blir mycket trött efter arbetet eller när jag var ute och reste men jag har blivit bra på att lyssna på mig själv och hålla lugnt tempo. Så just nu känns det mycket bra! Att jag var motståndskraftig mot Gotlandsförkylningen kändes som ett plus...
Bröstdagboksfesten var verkligen en kick-off till mitt nya friska liv och jag befinner mig nästan hela tiden i den friska världen! Härligt!
Det tog alltså 5 månader efter avslutad behandling innan jag kände att jag klivit in i friska världen!

5 juni

Halv två i natt kom Åsas buss tillbaka från Stockholmsresan. Jag var och mötte henne på skolgården... (tur jag inte ska arbeta idag...) Pga skolresan missade hon att delta i stipendieutdelningen, hon och sju andra flickor i årskurs åtta har fått en lägervecka i Roslagen. Stipendiet delas ut till teknikintresserade flickor.
Jag arbetade under 5 år på Teknikens hus i Luleå med
bl a  att få kvinnor och flickor mer intresserade av teknik! Detta ligger mig varmt om hjärtat! Gissa om jag är stolt!!!

Idag åker jag ut en sväng till Mats, det verkar som om hans förkylning har vänt.

Gunilla: Hej Britt-Marie och Agneta S! Ser fram emot rattmuffbilden! och jag är trött jag med efter två dagars arbete, men nu är jag ledig 5 dagar!
Agneta S: Hej Alla! Jag skall försöka få fram en bild på Rattmuffen!
Britt-Marie: hej! Jag kommer också att jobba fem timmar 2 dagar i veckan, det är nog bra att ha minst en dag emellan. För man blir sååå trött....
Gunilla: Hej Ingela! Kul att höra att vi snart kan läsa i din dagbok igen!!! Lycka till med studenteriet!
Ingela: Här i Bollebygd har inget regn kommit ännu, men det börjar bli lite mulet.
Ingela: Kul att läsa artikeln i Falukuriren. GRATTIS! Jag har börjat komma igång vid datorn så smått, men dagsuppdateringarna dröjer till efter studentexamen som är på fredag.

4 juni

Jag arbetade 5 timmar igår, det kommer att bli 2 dagar per vecka med 5 timmar i fortsättningen. Det gick bra men jag var jättetrött igår eftermiddag och hade svårt att sova i natt.  I framtiden ska jag se till att få en ledig dag emellan, så blev det inte denna gång.

Mats var febrig och sov mest hela dagen igår. Än så länge har jag klarat mig från "Gotlandsförkylningen" (den startade där - väldigt många har blivit dåliga).

På jobbet planerar vi en redaktörsutbildning för Banverkets Intranätredaktörer under hösten. Jag är nästan klar med min utredning om hur vi ska uppfylla de statliga kraven att fungera som en 24-timmarsmyndighet på webben. I höst ska webbgruppen tillfälligt flyttas pga en ombyggnad - det känns inte så kul att förlora kontakten med de övriga arbetskamraterna.

Gunilla: onsdag: regn... Åsa har åkt till Stockholm över dagen med sin skola. Jag ska till arbetet...
Kerstin: Jag skulle gärna vilja se en bild på rattmuffen?! Den måste vara en uppenbarelse. Jag håller med Dig Gunilla att bröstdagboksfest var något speciellt och stort som jag inte skulle vilja vara utan

3 juni

Mamma fyller 77  år idag! Grattis!
Hon och pappa reste igår till Visby för att vara med på min systersons studentexamen... Vi skickar ett
STORT grattis

från oss i Falun!

Idag ska jag arbeta 5 timmar och sedan gå på sjukgymnastik. Det verkar fortsätta vara lika varmt och somrigt som igår.
 

Jag har funderat mer på Bröstdagboksfesten. Det var för mig något mycket stort som hände - ett av livets unika tillfällen. Möten mellan människor som mött tanken på sin egen död. Allvar, humor, öppenhjärtlighet, sorg, smärta och glädje fanns där också.
Vidunderligt...

 

2 juni


S:t Hans Vandrarhem i Visby
Sent igår kväll kom jag hem till Falun efter en härlig Gotlandsvistelse. Solen har strålat, vi har sjungit gospel, deltagit i viskväll och dansafton, gått runt Visby ringmur med min syster Birgitta och Hasse, träffat syskonbarn, umgåtts med körmedlemmar, vandrat vid havet, tittat på båtar, njutit av grönskan och trevligt sällskap... Mats och jag delade friggebod med Monika och Nille som inte alls klagade på våra snarkningar. Vi bodde på Gnisvärds Café (Söder om Visby) och hade härliga dagar!
 

Idag är jag trött och tar en lugn dag. Jag har varit hos kuratorn och för mig själv sammanfattat den senaste tiden liksom den närmaste framtiden. Jag känner mig stabil, tycker att jag har mycket att ta tag i men kan ta det lugnt och hinna med att reflektera och må bra!

Eftermiddag:
Mats var förkyld och trött och tog med sig hundarna och kom hit. Vi gick ut och åt lunch tillsammans. Innan dess hade jag slängt upp husbilsdörren i en splitterny röd bil (innehållande en ilsken ägarinna...) och efteråt körde Mats sönder en av husbilens extrastrålkastare på parkeringsplatsen. Vi har inte haft någon höjdardag...

Ur mitt scriptboard
 
Gunilla: måndag 9.00 Ja, Gotland bjöd på sommar och grönt... härligt!!! Nu ska jag till kuratorn.
Anni: Har ni haft det lika varmt som vi? Sommar!!!
Gunilla: 1 juni 23.47 Hemma efter härlig Gotlandsvistelse...
AnnCatrin: HiHi, bra jobbat Agneta!!
Agneta S: Rattmuff på (målad)!
AnnCatrin: Välkommen hem! Hoppas ni haft det bra.

Tillbaka till Gunillas Dag för Dagbok


Dag för Dagbok

maj
 


Sommarhälsningar: 


 


Tillbaka till Gunillas Dag för Dagbok
 

Översikt över mina webbsidor

© Gunilla Rohlin 2003 -2006