6 december
Lördag kväll, klockan är 19.00.
Vi har kört hem i lugn takt och fick användning för våra nya dubbdäck när snön vräkte ner i trakterna kring Jönköping.
Det kändes bra att träffa våra föräldrar! Det känns bra att vara hemma igen...

I morgon ska jag skriva ordentligt i dagboken!

UR MITT SCRIPTBOARD:
Läses nerifrån och upp!

Anni:
Fredag: här stormar det också...

Gunilla: I morgon kör vi hem igen!

Gunilla: fredag kväll: nu stormar det ute... Vi har träffat Mats mamma, hämtat maränger utanför IKEA i Malmö och köpt massor av fina ramar hos konstkungen!

Karin L: Det är grått och trist i Borlänge/Falun också. Var rädda om varann och kör försiktigt hem!

Gunilla: fredag: Idag åker Mats och jag till Malmö tur och retur. Om allt går som det ska kör vi hem till Falun i morgon. Flickorna flyger till Paris vid 12-tiden...

Gunilla: Pappa har fått värktabletter, Mats mamma mår riktigt bra och i Skåne duggregnar det hela tiden...

Gunilla: I morgon åker Mats till sin mamma i Malmö, Bubba och mamma stannar här. Pappa och jag åker till Kristianstad med hans onda bråck..

Gunilla: onsdag: Vi är framme i Bjärnum! Åsa mår bra igen och Parisresan är inte hotad!

Anni: Stackars Åsa! Väntar ivrigt på rapport från utställningen.

Gunilla: Tisdag: Vi kör direkt efter jobbet idag. Igår kväll var Åsa inne på akuten efter svimningar och kräkningar... det verkar vara magsjuka men jag blev orolig!!!

AnnCatrin: Så kul att det gick bra! Väntar med spänning på rapporten.
apporten.

Gunilla: Utställningen gick bra!! Det var kul!! Allt blir som det ska fast aldrig som jag tänkt mig! Rapport kommer...

Gunilla: Agneta S: Vi hör av oss angående marängerna som vi naturligtvis gärna vill ha!!!! Vi har en provbeställning också!!!

Gunilla: Anni! Jag tänker på dig... det kommer ett mail snart! Kram!
Anni: Så småningom har kommit. Dagboken är uppdaterad... Tack alla som redan varit där och skrivit glada tillrop!!

Anni: Nu när mor och bror är informerade är turen er: Jag har fått besked om att jag har ca 10 år kvar. Mer om detta så småningom i min dagbok.

Agneta S: Hej Gunilla och Mats. Hoppas att utställningen går bra och många sålda tavlor! Om Ni vill (och det hoppas jag) kan jag ordna så att Ni kan hämta maränger utanför Ikea i Malmö.

Anette: Hej Gunilla! Åh, vad jag önskar att jag kunde komma i helgen och titta på era tavlor. Men jag får vara med er i tankarna istället. Lycka till. Jag vill höra allt sen. Kram Anette

AnnCatrin: Lycka till med utställningen! Tänker på er medan jag inlindad i täcket vårdar min förkylning.


 

Skuleberget
Mats
Sjöbom

 Olbåt´n i Rönnäs
Gunilla Rohlin


28 november

Ute töar all den underbara snön bort...
Lena har skickat en snögubbe som vinterhälsning och den inger mig lite hopp!

Tobias for igår och dagen blev lite sorgsen. Det dröjer ju så lång tid mellan att vi träffas. Mats humör smittade av sig på Bubba som gick runt och slokade hela kvällen.

När vi på eftermiddagen kom ut till Arkhyttan för att sätta igång och arbeta gick strömmen och det dröjde länge innan den kom tillbaka! Nu har vi läget under kontroll och i eftermiddag har vi packat bilen och kör till Rönnäs för att hänga tavlor och förbereda helgen. Vi har över 40 tavlor att ställa ut och därutöver en del tryck. Bystugeföreningen ordnar servering - det ska bli spännande att se hur många som kommer.

Jag arbetar måndag och tisdag och direkt när jag slutar på tisdag börjar vi köra ner mot Skåne. Vi ska bo hos mamma och pappa men vi kommer att vara i Malmö och hjälpa Mats mamma som har kommit hem från sjukhuset.
Jag har tagit ledigt resten av veckan.

Efter denna natts sömn känner jag mig nästan återhämtad efter de intensiva dagarna i Västerås. Det är skönt att upptäcka att jag klarar av påfrestningar men framför allt att jag tar mig tiden, kan slappna av och stannar upp och reflekterar och inte bara fortsätter att skruva upp takten.

Allt är som det ska och jag gör det jag ska!!

Tack Doris, för att du ständigt finns med som min följeslagare!
Jag är så obeskrivligt lycklig som fått förmånen att leva tillsammans med Mats och Doris!

TACK!


27 november

Jag har kommit överens med min chef att jag kan göra rapporten på måndag och tar ledigt idag och i morgon. Det behöver jag!!

Konferensen har varit bra. Jag har tagit det väldigt lugnt men det innebar ändå högre takt och mindre vila än jag är van vid och behöver. Måndagens aktiviteter var jag ansvarig för och jag känner mig mycket nöjd med resultatet. De andra två dagarna kunde jag vara mer passiv och det behövde jag.
Första hotellnatten sov jag uruselt, jag gör så ibland när jag kommer på nya ställen, men tisdagen gick ändå relativt bra. Den andra kvällen valde jag att gå och lägga mig tidigt,  för att inte onsdagen skulle bli helt värdelös för mig. Efter ett par timmars sömn vaknade jag stående mitt på golvet med brandlarmet tjutande i rummet, i mig, runt mig...
Efteråt är situationen rätt komisk men då var jag effektiv! Byxor, jacka, skor, kortnyckel, telefon, handväska med plånbok och glasögon. Försiktigt öppnade jag dörren mot korridoren och såg att den var rökfri. Jag gick bort och knackade på Mariannes dörr - jag ville inte lämna henne i sticket. Jocke och Katarina stod ute i stora trappan och dörr efter dörr öppnades med nyvakna eller förskräckta ansikten. Brandlarmet tystnade innan vi hunnit ner till receptionen och de flesta nöjde sig med det och återvände eller stannade på sina rum. Jag bodde  på fjärde våningen. Det var en av anledningarna till att jag hade bråttom ut. Jag har ingen som helst lust att klättra på brandstegar eller hoppa... Min låga stresströskel gjorde sig också påmind... Vi gick ner och fick veta att en diskmaskin hade satt igång larmet. Några  brandmän anlände medan vi stod där och situationen var helt under kontroll.
Jaha, vad gör jag då om klockan är 01.30, jag är dödstrött och kroppen är fulltankad med adrenalin? Inte kunde jag sova i alla fall... Sista gången jag tittade på klockan var hon 03.30...
Så det blev en mycket trött dag igår.

Mats hämtade Marianne och mig i Säter och vi körde hem henne till Stora Skedvi innan vi hämtade upp Tobias och Bubba i Arkhyttan och for till Falun. Mats har haft intensiva dagar med ateljéjobb, umgänge med Tobias som reser idag  och hans kompis Pär har arbetat i Falun och bott här några dagar.


Flickorna var i helgen på 80-årsfest hos sin farfars bror och de fick tillsammans med sina kusiner en resa till Paris över nästa helg! Deras faster följer med och de ska hälsa på Emma, den äldsta kusinen som arbetar där. Vad roligt för dem!!!

När Tobias åkt mitt på dagen ska Mats och jag börja förberedelserna inför utställningen i Rönnäs i helgen! Det ska bli både spännande och roligt!

Gunilla: onsdag morgon: Blev väckt mitt i natten av brandlarm som visade sig vara ofarligt men adrenalinet stannade i kroppen flera timmar så idag är jag trött...
Gunilla: Tisdag morgon: Sitter efter god hotellfrukost på Elite Stadshotell i Västerås och surfar...
Gunilla: Sent söndag kväll: Snön har vräkt ner idag. Vi har varit i Ateljén. I morgon åker jag till Västerås och kommer tillbaka på onsdag kväll.


22 november

Idag på morgonen täcks marken för första gången av ett litet tunt snötäcke.

Mats kom hem i torsdags kväll, trött av både bilkörning och situation. Hans mamma ligger kvar på sjukhuset och behöver äta upp sig innan hon kan klara sig själv - hon väger bara 38 kilo! Vi planerar att åka ner till henne i början av december och ordna för henne när hon kommer hem igen.

Jag har haft en bra men tuff arbetsvecka. Det är många saker som ska tas tag i, så här i början av mitt nya projekt, vilket innebär en lite för pressad arbetstakt. Bara det allra mest akuta har blivit avverkat. Det har varit oundvikligt men jag vill se till att det verkligen bara är tillfälligt! Igår tyckte jag att jag hade allt "akut" under kontroll och åkte hem nöjd och mycket trött.
Tidigt i morse vaknade jag och kom ihåg att jag glömt göra den statusrapport som ska vara inlämnad senast den 29/11... Jag ska vara i Västerås månd-onsdag och är sedan ledig till den 1/12! Vid ett sådant här tillfälle hade det varit praktiskt att kunna arbeta hemifrån (då hade rapporten redan varit klar) eller om åtminstone arbetsplatsen legat här i Falun... Nu får jag kliva upp och åka till arbetet en stund på torsdagen i alla fall!!!!! Jag ska kolla om jag i framtiden kan få en uppkoppling här hemifrån!

Flickorna åkte till Örebro med sin pappa igår eftermiddag. De ska bo hos honom den närmaste veckan. Mats son Tobias, som tillfälligt är i Sverige, ringde och meddelade att han kommer idag och stannar en bit in på nästa vecka. KUL! Han reser tillbaka till USA nästa helg.

Mats och jag var båda helt slut igår kväll - vi åt gott och slöade framför TV:n, jag var så trött att jag inte ens somnade i soffan...
Vi konstaterar att det alltid händer mycket runt omkring oss! Vi börjar bli bra på att ta hand om oss själva och att ta allt som det kommer - fastän vi trillar dit och blir stressade emellanåt. Det gäller att känna igen stressymptomen och att bromsa så tidigt som möjligt. Sedan ser vi till att ta tid till reflektion, motion, sömn och avkoppling!!! Det går.... vi hjälps åt!

Helgen kommer att bli lugn. Vi har dragit ner våra ambitioner inför utställningen nästa helg. Vi åker en sväng till ateljén i Arkhyttan innan Tobias kommer och i morgon tar vi en sväng dit på eftermiddagen och stannar sedan i Lövåsen över natten. På måndagsmorgonen ( kl 7.20) hämtar min arbetskamrat Marianne mig för att köra till Avesta, där vi tar tåget till Västerås.

Gunilla: Torsdag kväll: Nu är jag tillbaka från Stockholm, ute är minus 3 grader och Norrsken. Mats har kört från Malmö under dagen och var alldeles nyss mellan Ludvika och Borlänge.

Gunilla: Onsdag kväll: Mats mamma har magsår och blir liggande på sjukhus ett tag... Mats kör troligtvis upp under morgondagen, så åker vi ner i början av december tillsammans.

Gunilla: Du får skaffa dig det där huset Anette, så kan vi vinka och sjunga gospel över kullarna.
19 november

Mats är kvar i Malmö. Hans mamma blev sämre i förrgår kväll och igår blev hon inlagd på sjukhus. Vi väntar idag på besked från läkarna.

Jag brukar redigera mina webbsidor i Frontpage men idag vill inte FrontPage fungera. Så nu sitter jag, som jag gjorde i början, med koden direkt i WordPad...

Idag är jag ledig - härligt! Igår kväll kom Anna hit och hade med sig en flaska vin som vi drack samtidigt som vi tittade på Fab5 och pratade till klockan var 12.
Jag sov bra i natt men igår natt var det katastrof - jag sov mycket dåligt och klev till slut upp vid 5-tiden eftersom jag var trött på mina oroliga stressdrömmar.
Ikväll ska jag följa med Åsa till Haraldsboskolan (en av stadens gymnasieskolor) och titta på teaterlinjen som hon är sugen att söka in på.

I morgon åker jag med tidiga morgontåget till Stockholm och är hemma igen vid 20-tiden. Banverkets intranät (Knuten) ska ändras till version 3 och jag deltar i ett möte om den nya strukturen. På måndag ska jag vara i Västerås och starta upp det nya projekt jag ansvarar för. 12 redaktörer från hela landet träffas och vi påbörjar vårt nya samarbete. Vi bor på hotellet Elite. Tisdag och onsdag har Banverket Data "D-dagar" i Västerås. Det innebär att alla anställda (c:a 100 st) träffas för samordning, gemenskap och utbildning. Därefter lär jag vara ganska slut!!! Jag tar kompledigt resten av veckan...

Anette: Jag vill också sjunga gospel. Men så är det det där med resorna. Och jag vill komma på er utställning. Men resorna - igen.

17 november

Karin K vill också sjunga med oss! Härligt!!!!!

Jag pratade med Ewa igår. Hon ska göra sin bröstoperation nu i december, först när den är gjord kan hon lämna bröstcancern bakom sig...

Själv fortsätter jag att må mycket bra. Inatt sov jag underbart bra och trots att jag var helt slut när jag åkte hem från jobbet så känns allt bra! Det enda jag inte är nöjd med är mitt boende - jag har återigen börjat söka boendealternativ...


Mats är kvar i Malmö och kommer tillbaka på onsdag. Elin är hemma och är förkyld, regn och mörker tar hårt på krafterna!
 

Mats tavla från Melfjord i Norge.

Gunilla: Nej- det fattade jag inte Karin K - men så KUUUUL!!! Nu är vi nästan en gospelkör!!!!
KarinK: Det kanske inte framgick så tydligt, men jag vill gärna också...! Sjunga gospel alltså. :-)
Gunilla: ...och jag vinkar tillbaka!!!! Kram från Gunilla
Anette: Hej! Såg du det lilla huset på Mats oljemålning över Insjön? Det lilla huset där jag bor. Jag står utanför och vinkar till dig ;) Ha en trevlig helg.
Kram Anette
16 november

Mats och jag hann göra färdigt affischerna till vår konstutställning i Rönnäs (Karta) innan han körde till Malmö. Utställningen är den 29-30 november och vi har många motiv från Insjön/Rönnäs/Leksand.
Två veckor senare har vi Öppet Hus i ateljén i Arkhyttan där vi också anordnar en utställning med försäljning. Vi planerar att ha ett antal gästutställare!

Igår sov jag ut! Anita och jag hade massor av viktigheter att tala om efter minst en månads tystnad. Maria och Jan-Erik kom på eftermiddagen för att hämta affischer och vi satt länge vid köksbordet och pratade. Elin och Åsa åkte till Kupolen i Borlänge och shoppade.
På kvällen kom Anna hit, Åsa ordnade mys med levande ljus, popcorn och FameFactoryfinal på TV. I varje reklampaus ringde Mats och bytte åsikter.... han satt ensam framför TV:n i Malmö...

Idag ska jag ordna en del praktiskt, tvätt mm, sedan väntar ytterligare en intensiv arbetsvecka.

15 november


Mats oljemålning över Insjön.

Våra uppdaterade konstsidor på www.billdoc.se är nu klara. Äntligen har Mats oljemålningar blivit fotograferade och inlagda! Vi får inte tillräckligt bra kvalitet på våra små upplagor av vykort, så vi har tagit bort dem ur Butiken.

Mats stannar nere i Malmö över helgen och på måndag ska de prata med hemtjänsten och ordna så att hans mamma får mer hjälp.

Igår träffade jag både Karin K och Karin L på ett möte och vi hann prata riktigt mycket efteråt. Bland annat vill Karin L gärna sjunga gospel med oss i vår nya kör och tillsammans vill vi övertala hennes Ingemar att spela till...

Flickorna och jag ordnade en mys- och TVkväll igår och jag sov bara lite i soffan!
Helgen kommer att bli mycket lugn...

Gunilla: Härligt Anni!!!!
Anni: Besked idag: Jag FÅR försöka rida!!!!13 november

Vi sov oroligt i natt båda två och Mats var uppe före mig! Han körde mig till jobbet (jag var där redan klockan 8), när jag slutade var han nästan i Helsingborg och precis när jag kommit innanför dörren ringde han hemifrån sin mamma i Malmö. Hon har inte blivit sämre men behöver mycket hjälp och färdtjänst och allt sådant...Boken som står vid vägen när man går "Slättarödrundan" i Bjärnum...

På jobbet var det möten hela dagen och inte mycket tid till eftertanke. Det nya arbetsuppgifterna börjar ta form...

I eftermiddag kände jag mig riktigt trött. Det händer alltid mycket runt omkring mig och emellanåt har jag svårt att bara flyta med. Igår kväll var vi på kören och meddelade att vi skulle sluta och det kändes tungt även om det var bra att få prata om det. Innan dess hade vi varit i ateljén och bl a tryckt affischer till utställningen i Rönnäs den 29-30 november. Det är lite mycket just nu...

Anni: Kören: samma hände med kören jag gick i... Den ändrade sig så det inte var kul längre. Men nu, kanske, ska jag göra ett nytt försök. Kanske

KarinK: Tråkigt med kören Gunilla. Sjunga ÄR kul!!


12 november

Annette har skickat en vinterhälsning!

Under måndagen träffade jag kuratorn för en sista träff. Vi kunde sammanfatta och se vad som hänt det sista året och konstaterade att jag var på god väg in i det friska livet igen. Det är viktigt att stanna upp och känna efter innan jag går vidare in i något nytt. Kuratorträffarna och andaktsrummet har för mig fungerat som oaser på sjukhusmiljön. .
På måndagskvällen kom Anna och vi diskuterade Badiba och framtiden. Mats och jag har beslutat oss för att sluta i kören eftersom den drar sig alltmer bort från "Gospelstuket" och det känns inte roligt längre. Vi tycker att det är långa och dyra resor (10 mil tor) och att det inte längre är värt den kostnaden. Jag sjunger för att jag mår bra och blir GLAD av det men numera är det inte självklart att jag mår bra när jag åker hem från kören... Vi stannar kvar till årsmötet eftersom vi sitter i styrelsen och letar efter en ny kör på hemmaplan!

Igår kunde jag äntligen arbeta en hel dag, dvs 5 timmar, och jag fick mycket gjort! Därefter var jag med båda flickorna på utvecklingssamtal och det är alltid lika roligt - det går bra för dem!

Under dagen fick Mats besked att hans mamma blivit sämre. Han kommer att köra ner till henne i morgon och helgens kurs med sångpedagogen Per ställdes in...

Idag är jag ledig och vi åker till Arkhyttan och fortsätter förbereda inför utställningen. Ikväll är fet körträning som vanligt - jag antar att det blir en hel del diskussioner kring kören och dess framtid.

Gunilla: Tisdag morgon: höstgrått och lite tungt, framförallt för flickorna. Jag lyckas hålla mig utvilad nog för att må riktigt bra!!! Vet inte när jag hade en så "positiv" start på november senast!!!
Gunilla: torsdag kväll: Idag hade jag en bra arbetsdag. Jag fick dessutom massage! Skönt att det är fredag i morgon!


8 november

Igår slöade vi, tvättade bilen och tog en långpromenad runt Stångtjärn. Mats lagade en underbar kalkonmiddag och därefter en egenkomponerad Hallonglassefterrätt - vi åt så vi höll på att spricka...  Elin och Jonas (vegetarianerna) var i Borlänge och gick därefter på bio och såg Matrix Reloaded.

Fotot visar Mats och Bubba uppe på Ullviberget när han målade sin tavla av Insjön.

Idag har vi varit i ateljén och ramat in mm inför vår utställning i slutet av november. På kvällen uppträdde vi med Badiba i Husby kyrka.

Veckan som kommer är en vanlig arbetsvecka. Jag ska träffa kuratorn för sista gången i morgon och på tisdag kväll är det utvecklingssamtal både med Elin och Åsa.

6 november

Fredag!!!!!!!!!!!
Jag har haft en bra vecka men oj vad veckorna går fort...
Nu, fredag eftermiddag nyss hemkommen från jobbet, är jag jättetrött men på bra humör. Jag ser fram emot en lugn, lugn helg med minimalt av aktiviteter. Först på söndag planerar vi att åka till ateljén i Arkhyttan och på kvällen framträder Badiba i Husby kyrka.
 

Denna fina pumpa gjorde Malin, Elin och Åsa när vi var i Skåne förra helgen. Notera Julmotiven... som passade till vårt julbord!5 november

Igår satt jag på möte hela dagen och direkt därefter for vi till Lugnets Curlinghall och spelade curling med systemutvecklarna från jobbet. Det var första gången jag provade curling och jag var förvånad att det behövdes så mycket kraft för att få iväg stenen, varken mina armar eller ben var starka nog. Det är mycket trevligt att träffa arbetskamraterna på detta sätt och efteråt blev vi bjudna på god cateringmat.

Jag kom hem lagom för att lägga mig i soffan och titta på Pelikanfallet på TV. Elin och Åsa är fantastiska, de hade hängt tvätten som jag glömde hänga på morgonen. köket var snyggt och diskmaskinen gick för fullt när jag kom hem. Det är tur att jag har dem! Jag hade jättesvårt att somna, dagens takt fanns kvar i min kropp. Först vid halv två-tiden tror jag att jag somnade...

Tur att jag är ledig idag! Jag ska ta det mycket lugnt och återhämta mina krafter, Mats kommer hit under dagen och ikväll ska vi på Gospelträning.

I måndags var jag hos gynekologen. Jag gjorde tidigare ett cellprov för att kolla cellförändringar och provet visade att livmodern var ok. Däremot hade jag funderingar på om jag hade begynnande framfall eftersom jag känt ett tryck mot underlivet som jag inte upplevt tidigare. Jag var också lite fundersam om jag ev. kunde ha nya myom (detta opererades jag för i början av 80-talet...) eller cancertumörer! Både barnmorskan som tog cellprovet och onkologen Gunilla skrev remiss till Kvinnokliniken och i måndags fick jag träffa en underbar manlig gynekolog.
Min bröstcancer var inte hormonrelaterad vilket gör att jag inte äter hormoner som efterbehandling och jag löper också mindre risk att drabbas av livmodercancer. Vi vet inte huruvida jag gått in i klimakteriet eftersom jag har en hormonspiral insatt som gör att jag inte har blödningar. Jag har svettningar ibland men de är inte så besvärliga. Mina slemhinnor börjar bli skörare vilket är ett ålderstecken. Läkaren tyckte att spiralen ska sitta kvar ett tag och att jag när jag börjar få besvär ska behandla slemhinnorna med receptfri salva från apoteket. Det är inte nödvändigt ännu och bra om det går ytterligare en tid efter bröstcancerbehandlingen innan jag börjar med salvan.
Det tryck jag känner kan vara att slidväggarna har börjat bli slappa men jag har inte framfall och tarmen kan också trycka på ibland. Min bäckenmuskulatur var helt ok men jag fick rekommendationen att knipa mera!!
Jag har sökt efter information om framfall men inte hittat särkilt mycket. Läkaren berättade att framfall är oerhört vanligt och att de ofta hjälper kvinnor med detta problem. Jag har hört väldigt lite prat om det och minns bara att några av mina gamla släktingar, som nu är döda, hade detta problem. Slutsatsen är i alla fall att jag inte behöver fundera mer på detta och att jag ska KNIIIPA mera!

Anni: GRATTIS!!


4 november

Det är Cancer- och Trafikskadades Riksförbund som gett oss 10 000 kr för en rekreationsresa. Pengarna ska användas till resa och uppehälle.

Jag glömde berätta att vi i Skåne var vid Ingegerd och mormor Agdas grav och ställde en lykta. Det är nu ganska exakt ett år sedan de dog och begravdes...

Igår hade jag en stressig förmiddag. Mailboxen var full och jag hade möten och mycket att sätta igång med. Stressigheten berodde mest på att jag skulle till gynekologen på eftermiddagen och är på möte hela dagen idag, ledig onsdag och åter på jobbet först på torsdag... Jag hoppas att det var en engångsföreteelse - men det går kanske inte alltid att undvika stressmoment, jag får se till att det inte blir vanligt!

Nu ska jag iväg till dagens arbete. Jag kommer att berätta mer om gynekologbesöket i morgon.
 

Ewa: Grattis till er resa! Vi är ju nyss hemkomna från vår. Vi har haft det jätteskönt på Spa i Åbo. Det var rätt grej för oss.


2 november

Resan till Skåne var fin, fastän jag inte såg solen en enda gång, men Mats gjorde det när han körde igenom Lund. Han var nere ett par dagar hos sin mamma i Malmö och fyllde bl a hennes frys med massor av matportioner.
Det kändes bra att träffa så många i min familj. Linda med familj och Emil var inte med, annars var vi alla samlade!
Vi firade pappas 77-årsdag med julbord. Detta bl a för att vi troligtvis inte alls kommer att träffas några av oss i jul (mig veterligt för första gången). Christian kom och var med oss ett par dagar och kusin Eva med Rolf och Carolina kom och åt födelsedagsmiddag med oss!

En dag reste vi till Helsingborg, där tonårsdöttrarna shoppade medan vi vuxna tog färjan över till Helsingör, tog ett smörebröd och en öl och handlade billig sprit, öl och vin och kände oss som riktiga "svenskar"! Det är ofattbart billigt - nästan halva priset av vad det kostar i Sverige!

Birgitta, Hasse och Malin reste hem till Gotland igår. Vi satte oss i bilen vid 10-tiden i morse och Karin tog tåget till Stockholm i eftermiddags. Hon reser tillbaka till Cuba på tisdag!

Nu förbereder vi oss för en ny arbetsvecka. Mats släppte av oss och åkte sedan för att hämta Bubba och åka till Lövåsen och vara ensam ett tag.

Flickorna och jag gläder oss åt resepengarna vi fått från Cancerfonden - Vart och när ska vi resa????? Att planera är spännande!!!

Anette: Men vad kul för er, Gunilla. Stort GRATTIS. Vilken hemkomst. Kram Anette
Agneta S: Många grattiskramar till ER!!!!!!
Gunilla: Söndag kväll: Hemma i Falun igen väntade ett brev från Cancerfonden med 10 000 kr till flickorna och mig att resa för !!!!! HÄRLIGT! Nu ska vi planera...
AnnCatrin: Välkommen hem!
Gunilla: Duktiga kvinnor är inte samma sak som lyckliga kvinnor!!! Jag är nu i Bjärnum. Idag for vi till Helsingör och köpte billig sprit och vin... Det är härligt att träffa familjen!
Anni: hmmm, korrekturläsa först kanske....
Anni: Vår gemensamma nämnare på Rhodos var just att vi alla var "duktiga flickor". Det var tydligen så i ALLA grupper" Svaret på cancerns gåta är kanske enklare än vi tror....
Anette: Bra Ingela! Vi pratade mycket om "måsten" och "borden" på Mösseberg. Man får inte styras av det. Och inte sätta sig själv i sista hand som vi kvinnor är ganska duktiga på. Kram Anette
Ingela: Jag ska försöka hinna med efter kalas och allt. Från nu har jag bestämt mig för att göra det jag vill och måste. Inte vad andra anser att jag måste. *ler*
Ingela: Hej, jag vet att det var länge sedan men det har varit mycket. har inte hunnit/orkat/känt för dagboken heller. Tyvärr. Mår dock bra!
Tillbaka till Gunillas Dag för Dagbok


Dag för Dagbok

maj

juni
juli
augusti
september
oktober 


Tillbaka till Gunillas Dag för Dagbok

Översikt över mina webbsidor

© Gunilla Rohlin 2003 -2006